Alueleirit (2013-2014)

_____________________________________________________________________

HAKEUTUMINEN II-ALUEEN VALMENNUSLEIRITYKSEEN

 

LEIRIKUTSU
Suomen Maastohiihto RY:n 2- alue kaudella 2013 – 2014
Leiripaikkana Jämi

Hopeasompa

- 1998-1999 syntyneet, sekä mahdollisuuksien mukaan myös 2000 syntyneet.
- Valmentajaresurssien/osallistujamäärien mukaan yksi tai kaksi ryhmää, joten tavoitteena taata kaikille mahdollisuus osallistua alueleiritykseen
– valintaperusteet: Vuoden 2013 HS-loppukilpailu ja KLL-valtakunnallinen. Sijoituksen lisäksi valintaan vaikuttaa ero kärkeen sekä sarjan osanottajamäärä. Tämän lisäksi valintaperusteina myös tuleva aktiivisuus leirityksen suhteen, HS-aluekilpailut/PM-kilpailut, sekä muu mahdollinen kehittyminen ja harjoittelun seuranta.
– Ilmoita hakemuksessa kilpailumenestys yllä olevista kilpailuista, sekä ne leirit joille pystyisit osallistumaan, ja kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja yllä olevista seikoista.

leirit ovat:

10.6. – 14.6.2013 Reima Country Center / Jämin lomatalot
22.7. – 26.7.2013 Reima Country Center / Jämin lomatalot
18.9 – 22.9.2013 Reima Country Center / Jämin lomatalot
30.10 – 3.11.2013 Reima Country Center / Jämin lomatalot


Kultasompa ja Nuoret aikuiset
– n. 15 urheilijaa
– 1997 ja aikaisemmin syntyneet
– valintaperusteet: SM-kilpailut, KLL-valtakunnallinen, ranking, tuleva aktiivisuus leirityksen suhteen sekä muu mahdollinen kehittyminen ja harjoittelun seuranta.
– leirien ajankohdat ja paikat samat kuin Hopeasompalaisilla.

– Ilmoita hakemuksessa kilpailumenestys yllä olevista kilpailuista, sekä ne leirit joille pystyisit osallistumaan, ja kerro vapaamuotoisesti itsestäsi ja yllä olevista seikoista.

- Myös Maastohiihto RY:n Habitaryhmiin hakevat huomioidaan, ja mahdollisuus osallistua vain tietyille leireille ”ylimääräisinä sparraajina” jos ryhmäpaikka myös siellä aukeaa. Leiriajankohdat eivät ole päällekkäin.

 

Hakemus leirityksiin tulee tehdä 26.4.2013 mennessä sähköpostilla osoitteeseen ville.a.oksanen(at)student.jyu.fi
Vapaamuotoisesta hakemuksesta tulee käydä ilmi nimi, syntymävuosi, osoite, sähköposti, puhelinnumero, seura, sekä menestys kaudella 2012 - 2013. Ensisijaisesti haemme osanottajia kaikille neljälle leirille.
Lopullisen valinnan ryhmiin tekevät valmentajat ja hiihtopiirit yhdessä.
Ryhmiin valitut julkaistaan mahdollisimman nopeasti toukokuun aikana.

Kustannukset:
– n.68-73€ / vrk (lopullinen hinta määräytyy osallistujien määrästä riippuen), sisältäen majoituksen täysihoidolla (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala), hiihtoliput ja valmennuksen.


Sitoutuminen:
– vahvistaakseen osanottonsa tulee valittujen urheilijoiden maksaa ennakkomaksuna 25 euroa / leiri, joka hyvitetään takaisin leirimaksuissa sekä poissaolotapauksissa hyväksyttävällä syyllä (sairaus)
Ennakkomaksun maksamiseksi toimitetaan erikseen ohjeet ryhmiin valituille urheilijoille.

Tiedotus:
– kaikki tiedotus hoidetaan sähköpostin ja piirien nettisivujen avulla.
Leireistä voi tiedustella Ville Oksaselta 041-5447587 tai ville.a.oksanen(at)student.jyu.fi

Leirivalmentajina tulevat toimimaan ammattitaitoiset ja koulutetut valmentajat. Leirien yhteyteen tarkoitus myös järjestää ”keskustelu/seuraamistilaisuuksia” urheilijoiden/seurojen vanhemmille ja valmentajille mahdollisuuksien mukaan.

Tervetuloa nauttimaan urheilusta Jämille!