Info Hiihtoliiton seuraluokittelusta.

11.4.2014

Hei,

on jälleen maastohiihdon seuraluokittelun aika. Seuraluokittelu on Suomen Maastohiihdon virallinen tilastointijärjestelmä, jolla arvioidaan seurojen ja piirien toimintaa.
Seuraluokittelupisteitä jaetaan nuorisotoiminnasta (50%), huippu-urheilusta (25%) ja harrastehiihtotoiminnasta (25%).

Tulokset kerätään nyt keväällä maastohiihdon järjestelmistä (lisenssirekisteri ja tulosarkisto) sekä seurakyselyllä toimintakaudelta 1.5.2013 - 30.4.2014.

Kilpailujen järjestämisestä jaetaan seuroille pisteitä, jos hiihtokilpailujen tulokset on toimitettu liittoon käsiteltäväksi ennalta määrätyssä muodossa. Virheellisessä muodossa toimitettuja tuloksia ei oteta huomioon.

Seurakyselyllä kartoitetaan maastohiihtoseuran viimeisen kuuden vuoden aikana ohjaaja-, valmentaja- ja TD-koulutuksen käyneitä ja pyritään täydentämään näiden osalta SMH:n rekisterissä olevia tietoja.
Jokaisella koulutetulla tulee olla seuran puolesta voimassa oleva Skipassi ja hänen tulee olla mukana seuran toiminnassa, jotta hän voi saada pisteitä.

 

Seuraluokitteluohjeet ja seurakysely löytyvät täältä: http://www.hiihtoliitto.fi/maastohiihto/seuratoiminta/seuraluokittelu/

Vastausaikaa on 25.4.2014 asti.

Seuraluokittelupisteiden perusteella palkitaan parhaat seurat sekä eniten toimintaansa parantaneet seurat maastohiihdon piirikokouksessa 24.5.2014 Kuopiossa. Tulokset julkistetaan kokouksen jälkeen maastohiihdon nettisivuilla.

Kevätterveisin,

 

*****************************************************

Larissa Erola

Assistentti, Suomen Maastohiihto ry
Assistant of Cross-Country Skiing, Finnish Cross-Country Ski Association

Radiokatu 20,
FI-00093 VALO (Helsinki)

Tel: +358 40 744 7741

Fax: +358 9 3481 2484

larissa.erola@maastohiihto.fi

www.maastohiihto.fi

*************************************************************